Детска стоматологија

Ви нудиме бесплатен преглед и консултации за здрава насмевка кај здрави деца!

Нашата ординација е опремена со најмодерна технологија, вклучително современ дигитален рентген кој ја редуцира дозата на зрачење и до 80 проценти. Исто така користиме и Heal Ozone, апликатор на озон, незаменлив во детската стоматологија, како и DIAGNOdent Pen за безболно, неинвазивно ласерско детектирање на кариес.

Ви нудиме:

- безболен и ефикасен третман со Heal Ozone
- ласерско детектирање на кариес со DIAGNOdent Pen
- редовни прегледи и совети за родителите околу оралната хигиена
- советување кај деца склони на кариес
- консултации околу лоши навики (како цицање на прст, користење на цуцла)
- ортодонција за деца итн.

ВИДЕТЕ ГИ ЧЕСТИТЕ ПРАШАЊА ЗА ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА