Инфо за ординацијата

Локација и контакт

Дентална клиника Маргита Смилева

  • Ул. "Ганчо Хаџипанзов" бр. 18, н.Водно, 1000 Скопје
  • +389 2 3178 650
  • +389 70 579 834
  • +389 78 555 444
РАБОТНО ВРЕМЕ
  • Понеделник-Петок: 09-21h
  • Сабота: 09-15h