Инфо за ординацијата

Општи информации

Денталната клиника д-р Маргита Смилева е основана во 2006 година кога започнува да работи со две стоматолошки столици. Самиот број на пациенти во постојан пораст ја наметнува потребата од проширување, па така денешниот лик ординацијата го добива во 2010 година.

Сега ординацијата има четири стоматолошки столици, најсовремен дигитален рентген, апарат за ласерска детекција на кариес, апарат за апликација на озон и друга ултра модерна апаратура.

Се применуваат современи тераписки методи со модерна технологија за да се оствари нашата крајна цел - Ваша беспрекорна насмевка.

Јазици кои ги зборуваме

Во нашата ординација се зборуваат неколку јазици помеѓу кои:

  •  
  •  
  •  
  •  

Начини на плаќање

Како начини на плаќање ние прифаќаме:
Готовина, Visa, Visa Electron, Master Card и Maestro картички.