Сведоштва

"Суперлатив во секој поглед. По обичај побаравме повеќе мислења на почеток. Сите се сведуваа на тоа дека ќе мора 4-ка или 5-ка поради збиеност да се одстранат.

Единствено Др. Маргита ни ја објасни ситуацијата најпластично, понудувајќи ни го Damon системот на ортодонтски апарат, за што сме и бескрајно благодарни. Напредокот се гледаше уште на првата контрола. Денес ситуацијата е сосема друга.

Суперлативот упатен на почетокот се однесува на сите во ординацијата."

A. J.

"Искрено кажано да не се фалам но ме знае целата ординација. Искуство: Вики најдобра докторка за заби. Не ме боли и супер ми е. А очигледно и на тато!

Другите ординации не се вака уредени и не се работи толку безболно."

Јана Костовска, 10

"Ever since I came here, I've had a very good experience. I don't have any complaints, because I am very satisfied with the work of the profesional staff. This dental office is way better and way more professional compared to those that I went before. Thank You for the help!!!"

Buena Aziri, 18

"We are pleased with the reception, services and general profesional treatment by the doctors. The prices are very good value for the services and profesional treatment received hereby."

Ermal Gashi, 11

"Znajuci od ranije sposobnosti Dr. Margite, ja sam odlucila da resim moj delikatni problem sa zubima za koje sam strahovala da necu moci da ih izlecim na najbolji moguci nacin. Imala sam srecu sto sam odabrala ovu ordinaciju jer mojim mukama vec se priblizava kraj.

Posebnu zahvalnost za sebe imam prema Dr. Alexandru i velika zahvalnost i Dr. Margiti sa njenim stafom zbog uspesnog resavanja problema sa zubima moje dece (proteze-2 fiksne i 1 mobilna).

Vasa ordinacija je primer modernog, tehnoloskog i higijenskog standarda koji daju osjecaj da si u najboljim stomatoloskim centrima Evrope. Jos jednom hvala Vama sto postojite i nadam se da cete nastaviti u ovakom trendu kao primer primene evropskih standarda u stomatologiji."

Fluri Aziri

"Повеќе од задоволен од постигнатиот резултат. Загризот е корегиран и забите изгледаат совршено подредени. Благодарам за одличната работа."

O. J., 30

"The clinic perfectly matches the high standards of other clinics I have been to in Italy, Ch, Australia & the UK. Professionalism, punctuality, nice and warm atmosphere, very high standards of hygiene, flexibility with the apointment (each time it was needed)."

G.P., 41

"We are very happy with the service and it was a great release to find solution for Norik's problem. The first thing is proffesional aproach and way of dealing with his problem and then the good respect and ability to work with children."

Norik Hoxha, 13

"Просториите пред се, се сосема ново уредени. Освен тоа, се исклучително чисти. Високите стаклени површини во ходникот со поглед на многу зеленило во градината дава посебна автентичност на просториите. Самите ординации се уредени со многу современа опрема.

Атмосферата е пријатна, без тензии, довикувања, галама и слично.

Секогаш има лице што ќе крене телефон, што ќе ве дочека и испрати. Тоа лице не е само љубезно и услужно, туку разбира што зборувате и правилно и ефикасно ги упатува пораките каде што е потребно. Информациите се движат толку брзо, што е својство на добра организација и координација.

Повеќето вработени се повеќе или помалку во тек со интервенциите што се одвиваат, а Др. Маргита Смилева која е и сопственик на ординацијата е секогаш во тек со се, вклучително и со моменталната состојба/напредок на секој пациент индивидуално.

Секако дека мојот главен херој е Др. Маргита, чија професионалност и способност не сум ни компетентна ни достојна да ја комeнтирам, освен да кажам дека да, Ви ја препорачувам од се срце. Oрдинацијата има одличен лидер и тим со одличен потенцијал."

Ј. Ш., 42

"My experience here is always positive. I receive always the best treatment with high professionality. I think this is the best dental office in Skopje and all the doctors are professional and competent. I couldn't find this in other offices."

Stefano Mazza, 49